Consultas externas XXIX: semanas del 25 de abril al 1 de mayo

 Una semanita más, aquí tenéis el resumen de la semana de la blogosfera sanitaria. Si, además queréis echar un vistazo por nuestra entrada más leída, podéis hacerlo aquí.

Y, para terminar, el vídeo de esta semana: encontrado gracias a La ciencia y sus demonios, el paso del VIH al interior de una célula.

2 firmas:

Yáiza 2 de mayo de 2011, 19:11  

Ei! Primer de tot, gràcies per la ràpida resposta al tema de CG a Bellvitge... ho tindré molt en compte per quan toqui! (3 anys no són tant, no??... vale... sí).

Després de passar-me una estona llarga revisant totes les "consultes externes" (m'està encantant el mundillo blogero-sanitari), m'ha assaltat un dubte. I qui millor per respondre-me'l que tu...?

La pregunta és: existeix algun bloc sanitari... en català?

Com et segueixi fent tantes preguntes trascendentals, passaran dues coses: jo et convertiré en la meva guia espiritual, i tu et fartaràs de mi en breus!

(10 dies, no? tic-tac, tic-tac... nerviosa?)

Unknown 2 de mayo de 2011, 21:31  

xDDDD No em canso YÁIZA, que ja m'agrada, així que tranquil·la ;)

Doncs jo ja porto per aquí un parell d'anys i no he trobat cap bloc en català :( Suposo que tots som tant venuts com jo, que per intentar arribar a més gent vaig decidir escriure en castellà per poc que m'agradi... Però tu podries ser la primera, que ja he vist que ho fas ;)

I sí, estic moooooolt nerviosa! A veure si ens veiem per l'hospital :)

Petons!!


PD. Per qualsevol cosa, a la dreta (al meu perfil), tens el meu mail ;)

Antecedentes personales

Contacto